Skip to main content

2021 is, net zoals vorig jaar, een bevlogen jaar. Ook dit jaar hebben we steeds gezocht naar wat kan er wel.

En er kon veel. Met ons bevlogen team zijn we dit jaar steeds blijven zoeken naar de beste manier om onze diensten optimaal te blijven leveren. Ook bij jullie, werkgevers, zagen we veerkracht, creativiteit en doorzettingsvermogen om er steeds het beste van te maken.

En nu, met de aankondiging van de verscherpte corona maatregelen nog vers in het geheugen, kunnen we ons voorstellen dat de moed soms even in de schoenen zakt…

Om jullie te bedanken voor de fijne samenwerking én om jullie de komende tijd extra handvatten te bieden voor jezelf én je werknemers, hebben we een gids ontwikkeld. Een praktische gids met tips om de komende tijd zo vitaal mogelijk door te komen. De gids is luchtig van toon en bevat opdrachten die je eenvoudig zelf kan doen. Blijkt dat bepaalde onderwerpen meer aandacht nodig hebben, dan heeft 2grip sinds kort 2 coaches beschikbaar en kunnen werknemers middels een vrijblijvende intake verkennen of coaching de juiste ondersteuning kan bieden. We hopen jullie op deze manier ook preventief extra te ondersteunen.

Download de gids door onderstaand formulier in te vullen.

2grip gids download
Privacyverklaring *