Skip to main content

De samenwerking met 2grip geeft ons als werkgever een solide basis ten aanzien van verzuim management, we hebben zowel het overzicht als de regie op het verzuim van procesniveau, van het hoogste organisatieniveau tot aan de individuele casuïstiek waarin een duurzame re-integratie centraal staan. In 2grip hebben we een professionele business partner gevonden waarin de pragmatische aanpak en het persoonlijke contact het verschil maken.

Tanja RamakersVesteda Investment Management BV

Een evaluatiegesprek gehad met de consultants van 2grip. Na 1 jaar zakendoen is niet alleen ons ziekteverzuim drastisch gedaald, ook de kosten zijn lager en het contact met de verzuimregisseurs is veel beter dan voorheen met de meeste Arbodiensten. Korte lijnen en vaste aanspreekpunten die met de ondernemer meedenken. Wij zijn 100% tevreden en zetten de relatie graag voort.

Roel JacobsJacobs Dakbedekkingen

Samenwerken met 2grip staat gelijk aan professionaliteit, samen – werken en bovenal vertrouwelijkheid, een meerwaarde voor alle partijen die betrokken zijn in een situatie waarin de expertise nodig is.

Astrid van AlstSynthon

Wij zijn erg te spreken over de korte lijnen, snelheid en kennis van zaken op het gebied van de arbeidsdeskundige dienstverlening van 2grip. Vooral het meedenken en het proactief benaderen van ons dossier, is wat ons betreft van grote toegevoegde waarde!

FatimaRivas Zorggroep