Skip to main content

over ons

De regie voeren over verzuim? Dat kan heel goed met hulp van 2grip. Meer grip op verzuim bij ziekte en arbeidsongeschiktheid zorgt immers voor betere inzetbaarheid van medewerkers. De pragmatische en persoonlijke benadering, de specialistische kennis en de creativiteit van 2grip garanderen uitstekende resultaten bij het vinden van (arbeids)mogelijkheden en de juiste oplossingen.

neem contact op

ontmoet
ons team

ons verhaal

Wij zijn opgericht in 2011 door Karen van der Vliet en Mark Schulz. Buiten dat ze ook met elkaar het leven deelden, waren ze beiden actief in de werkvelden verzuim en HR. En zo ontstond het idee achter 2grip. De overtuiging dat de dienstverlening ten aanzien van arbo en verzuim anders en vooral beter kan, liet hen niet los. Met deze visie werd dan ook besloten om de uitdaging aan te gaan. 2grip werd dé nieuwe verzuimregisseur; een krachtige combinatie van kennis en communicatie binnen het brede werkveld van verzuim.

2grip staat voor “doe maar gewoon beter”. Wij hebben uitgebreide kennis van het specialistische werkveld verzuim, sociale wetgeving en natuurlijk de communicatie met alle betrokken partijen. Wij komen op onze pragmatische en persoonlijke werkwijze tot goede en werkbare oplossingen met aantoonbaar resultaat voor iedereen.

2011 begon succesvol met een opdracht bij een grote bank waarbij Karen en Mark als verzuimregisseur het verzuim in een callcenter van ongeveer 1000 medewerkers terugbrachten van 10% naar 4,9% in 2 jaar tijd. Dit vergde een intensieve samenwerking met alle spelers (HR/Leidinggevenden en werknemers). Daarnaast werd de dienstverlening van casemanagement uitgebreid met het werkveld van arbeidsdeskundige en arbeidsdeskundige onderzoeken. Ons klantenbestand groeide met grotere organisaties en lokale MKB bedrijven tot een stabiele basis.

Vanaf die periode begon 2grip ook klanten te begeleiden als arbodienst, waarbij in 2014 onze eerste medewerkster, Miranda van Munster, in dienst kwam. De groei in dienstverlening, medewerkers en klanten zette steeds verder door en daarmee groeide ook de samenwerking met verschillende bedrijfsartsen, arbeids- en organisatiedeskundigen e.d.

In de volle groei van ons bedrijf en met alle voorbereidingen voor onze plannen voor 2019, werden we eind 2018 volledig onverwacht geconfronteerd met het verlies van Karen. Haar overlijden heeft ons diep geraakt, maar ook ons sterker gemaakt. Sterker als team en sterker in onze ambitie zoals zij dit zou willen. Onze plannen om door te groeien als de regionale speler in Nijmegen en omgeving, staan als een huis. Met een nieuw kantoor begin 2019 als eerste stap. Maar altijd met de gedachte waarmee het begon; doe maar gewoon beter.

Mark en Stephan
Directie 2grip