Vacature 2grip: casemanager

Vacature Casemanager

By: | Tags: | Comments: 0 | maart 27th, 2019

Doe maar gewoon beter! Daar gaan wij voor. Wij zijn 2grip dé verzuimregisseur in de regio Nijmegen. Wij zoeken een collega die het ook net iets anders wilt doen. Een collega met passie voor het vak en de persoonlijke aanpak die bij ons past.

 

Wat ga je doen?

Binnen ons team van (Register) casemanagers ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van de verzuimdossiers van onze klanten. Vanuit ons nieuwe kantoor in Nijmegen begeleid jij het proces van begin tot eind. Hierbij heb je nauw contact met kerndeskundigen en met het UWV. Je adviseert de klant en ondersteunt hen met (duurzame) oplossingen op het gebied van verzuim. Je neemt hierin de regie en voelt aan wat er nodig is. Daarnaast leg je alles strak en secuur vast. Jouw doel is om het verzuim binnen bedrijven te voorkomen of ieder geval terug te dringen en de medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Voor de klant dus zowel het bedrijf als de medewerkers, ben je betrouwbaar, betrokken, eerlijk en oprecht en sta je voor een persoonlijke aanpak.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Je bent verantwoordelijk voor de (proces) begeleiding van het verzuimdossier van verschillende klanten, van klein tot groot, van zakelijke dienstverlening tot productie. Je begeleidt de verzuimregistratie en de procedure voor ziek- en herstelmeldingen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor werkgevers, werknemers en van onze samenwerkingspartners. Je adviseert gevraagd én ongevraagd over de verzuimbegeleiding in de breedste zin van het woord. Als laatste ondersteun je onze bedrijfsartsen en begeleid je het proces van de WIA-aanvraag.

Wat vragen wij van jou?

Je bent resultaatgericht en pakt zonder enig twijfel zaken op dossierniveau aan. Daarnaast herken je signalen en neem je adequaat actie. Je weet op de juiste wijze te handelen, bent een kritische sparringpartner voor de werkgever en bent in staat om op diverse niveaus binnen een organisatie te communiceren. Je combineert een hoog kennisniveau op het gebied van sociale zekerheid met de vaardigheden om werkgevers en medewerkers op een overtuigende manier door het verzuimproces te begeleiden. Je bent minimaal 3 jaar werkzaam als casemanager op het gebied van verzuimbegeleiding. Indien nodig, ben je bereidt een (aanvullende) opleiding te volgen. Al onze casemanagers zijn aangesloten bij register-rsc.nl.

Wat bieden we jou?

We zijn een informele organisatie met korte interne en externe lijnen met oog voor de klant, maar ook voor jou en je persoonlijke en inhoudelijke groei. Het betreft een functie van 24 uur per week, verdeeld over minimaal 3 dagen. Natuurlijk bieden wij jou marktconforme arbeidsvoorwaarden compleet met mogelijkheden tot thuiswerken en een persoonlijk opleidingsbudget per jaar.

 

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Mark Schulz.

You must be logged in to post a comment.