Team

2grip werd in januari 2011 opgericht door Mark Schulz en Karen van der Vliet en sinds 1 januari 2017 is
Stephan van Houtem mede-eigenaar van het groeiende bedrijf.

2grip bundelt ruime ervaring op het gebied van HR en sociale zekerheid; bedrijfskunde en arbeidsgeneeskunde; de mens en financiën, waarbij praktijkervaring en een gedegen kennis ruimschoots aanwezig is.
Specialisten met een praktische insteek en met beide benen op de grond. Dat is 2grip!

Mark Schulz

Register arbeidsdeskundige en senior casemanager

Mark Schulz is vader, getrouwd, woont in Nijmegen en is mede oprichter van 2grip. Hij is als register arbeidsdeskundige, HR manager en senior casemanager ervaren met verzuimvraagstukken en projectmanagement in veel verschillende situaties en binnen een groot aantal organisaties. Mark heeft een pragmatische, duidelijke en zakelijke aanpak die gericht is op zowel individueel als organisatieniveau. Hij is sterk in het coachen en ondersteunen van leidinggevenden die zoeken naar een manier om hun rol goed te pakken.

Stefan van Houtem_ 2grip

Stephan van Houtem

Bedrijfsarts

Stephan van Houtem is vader van een zoon, woont in Nijmegen en neemt sinds 2014 mede het initiatief in 2grip. Met ervaring in de orthopedie, sportgeneeskunde en huisartsgeneeskunde heeft hij een brede blik op werk en gezondheid. Naast de aandacht voor verzuim kijkt hij sterk naar de te nemen verantwoordelijkheid van de werknemer en werkgever om de duurzame inzetbaarheid te verhogen en kijkt hierbij verder dan alleen de Wet Verbetering Poortwachter. Stephan communiceert direct en is laagdrempelig via telefoon, of e-mail bereikbaar. Hij is een bedrijfsarts die denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Miranda van Munster

Casemanager

Miranda van Munster is moeder van twee jongens en woont in Nijmegen en werkt voor 2grip als casemanager. Miranda is lange tijd werkzaam geweest in verschillende functies bij zowel de bedrijfsvereniging als ook bij arbodiensten. Ze heeft kennis van sociale wetgeving op het gebied van re-integratie en preventie. Goed verzuimbeleid is voor haar een samenspel van werknemer, werkgever, bedrijfsarts en casemanager. Ze vindt het een uitdaging om te kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen en daar waar mogelijk verzuim te voorkomen. Om die reden bouwt Miranda graag goede relaties op met de klant waarin er open en duidelijk gecommuniceerd wordt.

Daphne van den Burg _ 2grip

Daphne van den Burg

Senior Casemanager

Daphne is moeder van een 15 jarige dochter en woont in Breda. Zij is een ervaren senior casemanager met een brede all-round HR achtergrond. Met veel plezier en creativiteit werkt ze aan oplossingen in complexe verzuimdossiers, rekening houdend met alle wettelijke kaders en richtlijnen. Haar aanpak is altijd gericht op concrete resultaten met oog voor de belangen van zowel opdrachtgever als de medewerker.
De visie van 2grip “Doe maar gewoon beter” past goed bij de werkwijze en gedrevenheid van Daphne.

Officemanager 2grip

Tessa Verhoeven

Officemanager en medisch secretaresse

Tessa Verhoeven is getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Woonachtig in Leuth (gemeente Berg en Dal). Tessa is sinds 1 juni 2018 in dienst bij 2grip als officemanager / medisch secretaresse. Hiervoor is Tessa ruim 10 jaar werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in Nijmegen en heeft ze gewerkt bij een zakelijke fotograaf. Nu versterkt ze 2grip bij de dagelijkse taken zoals termijnbewaking, planning en (administratieve) ondersteuning van de bedrijfsartsen. Tessa is gedreven goede kwaliteit te leveren en houdt ervan om een verbindende schakel te zijn in een goede samenwerking.

Diane Bouman _ 2grip

Diane Bouman

Register casemanager en Arbeidsdeskundige

Diane Bouman woont in Tiel, is getrouwd en moeder van 3 jongens. Zij is als register casemanager en arbeidsdeskundige al jaren als adviseur aan de slag om werknemers en werkgevers te adviseren over verzuim, re-integratie en de financiële impact ervan. Het hebben van werk is naast een sociale zekerheid veel meer. Het biedt werknemers een sociale omgeving, een zinvolle dagbesteding en werkt therapeutisch. Dat is waar ze graag haar steentje aan bijdraagt. Met een achtergrond als verpleegkundige is het praktisch vertalen van beperkingen naar mogelijkheden een plus. “Doe maar gewoon beter” is een visie die past bij de passie en bevlogenheid waarmee zij dit bovenstaande kan combineren.

Mark Engels _ 2grip

Mark Engels

Arts

Mark Engels is woonachtig in Velden (Limburg) en heeft tijdens zijn studie geneeskunde aan de Radboud universiteit, meerderdere malen coschappen bij 2grip gelopen. Hier heeft Mark kennis gemaakt met het brede vak van bedrijfsgeneeskunde. In november 2017 is hij afgestudeerd als basisarts en heeft hij ervoor gekozen om zich verder te specialiseren in bedrijfsgeneeskunde. In december 2017 is Mark bij 2grip gestart met als doel in 2018 te starten met de opleiding tot bedrijfsarts. Zijn interesse in de bedrijfsgeneeskunde komt voort uit de uiteenlopende problematiek en de interactie met zowel werknemers als werkgevers. Voor Mark is het belangrijk dat er laagdrempelig en duidelijk gecommuniceerd wordt. Korte lijntjes tussen werkgever en werknemer zijn nodig voor een gezonde werkomgeving, waarin alle mogelijkheden volop benut worden. Dit geldt niet alleen op het gebied van ziekte maar zeker ook op het gebied van preventie. Deze korte lijnen brengt Mark graag in de praktijk als sleutel tot een succesvolle samenwerking.

Profielfoto Monique van Sas

Monique van Sas

Officemanager

Monique van Sas is moeder van 5 volwassen kinderen, woonachtig in Malden en werkzaam als office manager bij 2grip. Haar jarenlange werkervaring, o.a. in de re-integratie, als coach en als officemanager, zet zij bij 2grip in om verbindingen te leggen en te houden voor goede samenwerking intern en extern. “Doe maar gewoon beter” is een motto dat bij haar past en hiermee helpt zij alle betrokkenen bij de verzuimregisseurs het beste resultaat te behalen.