Waar staan we voor

2grip levert grip en invloed op verzuim. Zaken bij 2grip zijn niet alleen goed geregeld, ze werken kostenbesparend.

Groot door niet te groot te worden en de beste willen zijn in ons vak. Dat is 2grip. Een organisatie met een vaste kern van gedreven professionals uit alle disciplines van het speelveld. Samenwerken is onze kracht. Groot zijn wij dankzij onze ambitie, werkelijke en structurele oplossingen te bieden.

  • Grip op de zaak en de regie in eigen hand. 2grip pakt samen met u de regie in het hele speelveld van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Dit doen we in de eerste twee jaar (Wet verbetering Poortwachter en Ziektewet) en in de tien jaar aansluitend (WIA / eigenrisico dragen WGA).
  • Samenwerking met 2grip is altijd maatwerk. We kijken wat u zelf wil en kunt doen en sluiten onze dienstverlening daarop aan. Projectmatig op organisatieniveau, per dossier of structureel in de vorm van een verzuimregie abonnement met daarbij bedrijfsgeneeskundige diensten.
  • Wij staan voor een pragmatische en persoonlijke aanpak. Het is onze passie om in het contact met mensen op een creatieve manier tot werkbare oplossingen te komen. 2grip maakt zaken bespreekbaar, die anders vaak onbesproken blijven. Effectieve oplossingen voor alle partijen, dat vinden wij belangrijk.
  • Wij houden van dit vak! Het biedt geweldige mogelijkheden u het gevoel te geven grip te hebben op verzuim, daadwerkelijk kosten te besparen en complexe situaties op te lossen! 2grip is kampioen in het leveren van oplossingen die wél werken.
  • Specialisten met twee benen op de grond. Wetgeving rond verzuim en sociale zekerheid is niet alleen complexer, maar ook kostbaarder. Als register adviseurs in sociale zekerheid leveren we de juiste kennis om optimaal kosten te besparen. Niet alleen door daling van verzuim, we zoeken ook naar cofinanciering bij verzekeraars, benutten subsidies en premiekortingen, vangnetsituaties en andere besparingsmogelijkheden.

 

CONTACT ADRES

Kerkenbos 1049
6546 BB Nijmegen
024 – 35 00 636
regie@2grip.nl

FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING

FG@2grip.nl

Klachten over de dienstverlening
Klacht@2grip.nl

CONTACT DETAILS

024 – 35 00 636
regie@2grip.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma – vr: 09.00 – 17.00 uur
Za: op afspraak
Preact: altijd toegankelijk