PreAct

2grip > Wie zijn wij

Wie zijn wij

2grip is opgericht in januari 2011 door Mark Schulz en Karen van der Vliet. Beide reeds jarenlang zelfstandig werkzaam. In 2grip komt veel ervaring samen op het gebied van HR en sociale zekerheid, bedrijfskunde en arbeidsrecht, de mens en financiën, praktijk en kennis. Specialisten met 2 benen op de grond en met een praktische insteek.

Karen van der Vliet is als bedrijfskundige, register casemanager Rccm en register arbeidsdeskundige reeds jarenlang werkzaam in dit werkveld van verzuimregie, sociale wetgeving en schadelastbeheersing. Karen is gedreven om beweging teweeg te brengen. Beweging is voorwaarde voor resultaat!

Karen heeft onder andere gewerkt voor Mercer, RET, HP en Camace, ABN AMRO en veel MKB bedrijven in diverse sectoren, zoals de automotive, het notariaat, de metaal en de bouw.

Mark Schulz is als HR manager, casemanager Rov en register arbeidsdeskundige ervaren met verzuimvraagstukken en projectmanagement binnen een groot aantal organisaties. Mark heeft een pragmatische en zakelijke aanpak die gericht is op zowel individueel als organisatieniveau.

Mark heeft onder andere gewerkt bij Gemeente Maastricht, Vodafone, Unilever, Marsh, NCR, ABN AMRO en TenneT. Daarnaast werkt Mark als HR adviseur en casemanager voor MBK bedrijven.